Eladó Nyaraló, Miskolc

#692300054

Eladó Nyaraló

16 millió Ft

Miskolc Komlóstető
Alapterület:
29 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Fa
Áron alul
Kertkapcsolatos
Sürgős
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
795 m2
Átlagos
Félpanoráma
2
Komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Nincs a közelben
Derítő

Eladó nyaraló, szép kilátással!

Kilátás a bükkre! Eladásra kínálok Komlóstető külvárosi részén két telket, ami jelenleg egybe van nyitva. A telkek 795, illetve 791m2 területűek, és csak egyben eladó! A felső telken lévő ház 29nm alapterületű, tetőtér beépítéssel, alsó, felső terasszal. A felső teraszról, egész évben gyönyörű kilátás nyílik a Bükkre.  Víz, villany bevezetésre került, és egy szennyvíztároló is található az udvaron.  A tetőtérben, két hálófülke található, a lenti helyiségben tágas nappali, főzőfülke, fürdő, wc.  A 795nm telken van még külső wc, szerszámos, sütőhely, gyümölcsfák, szőlő, szeder.

Az alsó telken lévő ház 19nm alapterületű, beépített tetőtérrel. Villany bekötve, víz a ház sarkánál. Lenti részen, 1szoba, főzőfülke. A 791nm telken van még filagória, szerszámos, külső wc, sütőhely, grill, gyümölcsfák, szeder és díszcserjék.

 Az ingatlan murvás úton, a város végétől 300 méterre található. A szomszédok, csendes rendes, dolgos emberek. Több szomszéd egész évben ott lakik.

Ha Önnek is annyira tetszik ez a nagyszerű ingatlan, mint amennyire nekem, hívjon mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk, rövid konzultációt követően 12 bank, kedvező ajánlataiból válassza ki Önnek a legmegfelelőbbet ! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan.

 

Nagy Ibolya
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Társasház
Nyaraló
Mezőgazdasági terület
Zártkert
Garázs
Ikerház
Panellakás
Házrész